Treenivaatteet mainoksilla

Mainokset treenivaatteissa ovat tehokas tapa kerätä urheilujoukkueelle tai -seuralle varoja. Vaatteisiin saa painatettua haluamansa logon tai tekstin. Mainoksilla voi luoda positiivista mielikuvaa yrityksistä urheilun tukijana.

Treenivaatteisiin voi myös painattaa seuran tai joukkueen oman logon ja käyttää mainosvaatteita varainkeruutuotteina. Markkinoilla on valittavana muun muassa huppareita, treenihousuja kuin t-paitojakin. Netistä on helppo löytää mitä tarvitset.

Yrityssponsorit

Seurat ja urheilijat tarvitsevat sponsoreita, jotta toiminnan kuluja, kuten kisamaksuja saadaan katettua. Yrityssponsoreiden hankkiminen on tehokas tapa varainkeruuseen. Silloin myydään yrityksille näkyvyyttä tarjoamalla treenivaatteissa tilaa yrityksen logoille.

Sponsoroivat yritykset saavat näin yrityksensä näkyviin urheilutapahtumissa ja missä tahansa urheilijat liikkuvat treenivaatteissaan. Toisaalta sponsorointi on yrityksille hyvä tapa tuoda esiin omia arvojaan ja rakentaa asiakkailleen positiivista mielikuvaa urheilua tukevana yrityksenä. Molemmat siis hyötyvät tilanteesta, niin mainostilaa myyvä urheiluseura tai -joukkue, kuin yrityskin.

Treenivaatteet fanituotteina

Toinen varainkeruun muoto on painattaa treenivaatteisiin seuran tai joukkueen oma logo ja myydä tuotteita faneille ja yhteistyökumppaneille. Tällöin seura tai joukkue saa omaa toimintaansa näkyville ja samalla tarjoaa kannustajille mahdollisuuden yhteenkuuluvuuden tunteeseen. Toki samalla saadaan kerättyä toimintaan tarvittavia varoja.

Pukeutumalla treenivaatteisiin, joissa on kannustamansa seuran tai joukkueen logo, kannattajat tunnistavat toisensa ja luovat keskinäistä yhteenkuuluvuuden tunnetta.

Seuran tai joukkueen logolla varustetut treenivaatteet ovat myös urheilijoille keino erottua muista saman lajin harrastajista ja ne antavat mahdollisuuden näyttäytyä yhteenkuuluvana tiiminä.